(2.) Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması

(2.) Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması 5 468

(2.) Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması Google Konumu

Sizinde bildiğiniz gibi kısa süre önce 1. Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışmasını düzenlemiştik. Yarışma gayet eğlenceli geçmişti. Şanlı numara 24 ve kazanan kişi Serdar Akgül dü. Yoğun ısrar üzerine (2.) Bilgisever.net Ödüllü Domain yarışmasını düzenleme kararı aldık. Bundan önceki yarışmamızı kazanamayan Bilgisever.net okurlarına bir şans daha tanımak istiyoruz. İnş 2. yarışmamızda bizlerden ücretsiz olarak .com/.net/.org uzantılı domain kazanırsınız. Bilgisever.net de özgün ve uzun makalelerimizi okumaya devam edin. Bir yandan eğlenirken bir yandanda ücretsiz yarışmalarımıza katılın ve kazanın.Bundan önceki yarışmamızı duymuştursunuz zaten lafı fazla uzatmak istemiyorum. Kurallar diğer yarışmamızdaki kurallar ile aynıdır. Fakat ben diğer yarışmamızı bilmeyenler, haberi olmayanlar için (2.) Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması kurallarını bir kez daha burada açıklamak istiyorum.

Yarışma Ödülü:

1 Kişiye 15TL değerinde ücretsiz .com/.net/.org uzantılı domain kayıt edilecek.

Yarışma Tarihi:

Başlama Tarihi: 10.06.2011
Bitiş Tarihi: 12.06.2011

Yarışma Sorusu:

Aklımızdan 25’e kadar bir sayı tuttuk ? Fakat bu sayı kaç? Cevabı sizler veriyorsunuz, kazanan kişiye yukarıda anlattığımız ödül verilecektir.

Örnek Cevap Formu:

İsim /Soyisim: Kaan Sever
Cevap: 24
İyinet Üyeliğim: mr.kurtbey

Yarışma Hakkında:

1.) Cevaplarınızı sizler için burada yazdığımız örnek cevap formuna göre vermeniz gerekiyor.
2.) Kazandığınız domain, çekilişe katılırken belirttiğiniz iyinet üyeliğinin sahibine verilecektir.
3.) Her yarışmacı 1 cevap yazma hakkına sahiptir. IP adresiniz kontrol ediliyor. Aksi taktirde IP ban yersiniz ve (2.) Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması nda yarışmacı olma hakkınızı kaybedersiniz.
4.) Lütfen aynı cevapları vermemeye dikkat edelim.
5.) İyinet üyeliğini belirtmeden konuya cevap yazan yarışmacıların yorumları tarafımızdan onaylanmayacaktır.

Yarışmayı Kazanan: Mustafa Bolat (karakedi1982)

Şanslı Numara Açıklandı: 12

Yarışma sona ermiştir, teşekkürler 2.yarışma çok zevksiz geçti 3 gündür cevap gelmiyor, zorla cevap yazdırıyoruz, bir daha yarışma olmayacak. Mustafa Bolat’ı tebrik ediyoruz. Kazanan kişi iyinet üyeliği ile mr.kurtbey üyeliğine pm atsın. Kayıt etmek istediği domaini yazsın godady vb. bilgilerini versin. Aynı gün içinde domain kayıt edilerek gönderilecektir. Teşekkürler.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 111213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Bilgisever.net 2. Ödüllü Domain Yarışması Başlamıştır, Bol şanslar..

7 Haziran 2011
Okunma 468

Kaan Sever
http://www.bilgisever.net
Türkiye'nin en gelişmiş bilgi kaynaklarından biri olan Bilgisever.net'in kurucusuyum. Uzun zamandır bilgisever.net'de yazarlık yapıyorum. Web tasarımı, arayüz tasarımı ve programlama alanlarında bir hayli tecrübeliyim.
(2.) Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması için 31 Yorum Yapılmış.

  1. Burak Turalı diyor ki:

    İsim/Soyisim:Burak Turalı

    Cevap:11

    İyinet Üyeliğim:noasgs

  2. Beytullah ELÇ diyor ki:

    İsim /Soyisim: Beytullah ELÇİ

    Cevap: 7

    İyinet Üyeliğim:beto07

    Bu defa kesin bende 😛

  3. Meriç Aladağ diyor ki:

    İsim/Soyisim:Meriç Aladağ

    Cevap:17

    İyinet Üyeliğim:SoloStaR

  4. Burak Yılmaz diyor ki:

    İsim/Soyisim: Burak Yılmaz

    Cevap: 20

    İyinet Üyeliğim: antidetron

  5. Çağrı İmal diyor ki:

    İsim/Soyisim:Çağrı İmal

    Cevap:1

    İyinet Üyeliğim:cagri169

  6. İlberk Eral diyor ki:

    İsim /Soyisim: İlberk Eral

    Cevap: 8

    İyinet Üyeliğim: lbrk

  7. Cevdet Engin diyor ki:

    İsim / Soyisim: Cevdet Engin

    Cevap: 10

    İyinet Üyeliğim: Cewo

  8. Hasan Yılmaz diyor ki:

    İsim /Soyisim: Hasan Yılmaz

    Cevap: 15

    İyinet Üyeliğim: hasanyilmaz

  9. Burak Enes AKBAŞ diyor ki:

    İsim/Soyisim:Burak Enes AKBAŞ

    Cevap:17

    İyinet Üyeliğim:sensii

  10. Serhat Evran diyor ki:

    i.s : Serhat Evran

    cevap:9

    iyinet : Darius

  11. Emir Karuç diyor ki:

    İsim/Soyisim:Emir Karuç

    Cevap:18

    İyinet Üyeliğim:EmiR34

  12. Mert özgün diyor ki:

    İsim /Soyisim: mert özgün

    Cevap: 2

    İyinet Üyeliğim: mertozgun

  13. Denizli diyor ki:

    Ad Soyad – Gökhan Gürlek

    Cevap – 20

    İyinet KA – Horoz

  14. Müslüm T&u diyor ki:

    İsim/Soyisim:Müslüm Türkmen

    Cevap:13

    İyinet Üyeliğim:NeverMore

  15. Mustafa Bolat diyor ki:

    İsim/Soyisim: Mustafa Bolat

    Cevap: 12

    İyinet Üyeliğim: karakedi1982

  16. Konuralp Demirtaş diyor ki:

    İsim/Soyisim:Konuralp Demirtaş

    Cevap:14

    İyinet Üyeliğim:konuralpd

  17. Hikmet cabioğlu diyor ki:

    İsim /Soyisim: Hikmet Cabioğlu

    Cevap: 14

    İyinet Üyeliğim: kaptan_75

  18. Fırat Kürkl&uu diyor ki:

    İsim / Soyisim : Fırat Kürklü

    Cevap : 23

    İyinet üyeliğim : nightmare

  19. Mehmet Bülgen diyor ki:

    İsim /Soyisim: Mehmet BüLgen

    Cevap: 19

    İyinet Üyeliğim: Rojnet

  20. Yunus Emre Özer diyor ki:

    İsim / Soyisim : Yunus Emre Özer

    Cevap : 6

    İyinet üyeliğim : yunus19

  21. Mert Mısırlıoğlu diyor ki:

    İsim / Soyisim : Mert Mısırlıoğlu

    Cevap : 15

    İyinet üyeliğim : emert99

  22. Mert Mısırlıoğlu diyor ki:

    İsim / Soyisim : Mert Mısırlıoğlu

    Cevap : 4

    İyinet üyeliğim : emert99

    dademin yanlıslıkla attim 15 i soylemisler

  23. Onur Demir diyor ki:

    İsim /Soyisim: Onur Demir

    Cevap: 5

    İyinet Üyeliğim: QuickSilver.

  24. isa a. diyor ki:

    İsim /Soyisim: Isa Arslan

    Cevap: 3

    İyinet Üyeliğim: swit35

  25. Cafer YALÇIN diyor ki:

    İsim/Soyisim: Cafer YALÇIN

    Cevap: 21

    İyinet Üyeliğim: megaboz

  26. Hakan Aslan diyor ki:

    İsim/Soyiisim: Hakan Aslan

    Cevap:16

    İyinet Üyeligim:Banko Hakan

  27. Cagdas Yasar diyor ki:

    22

  28. Berk Altunkılı&cce diyor ki:

    İsim /Soyisim: Berk Altunkılıç

    Cevap: 19

    İyinet Üyeliğim: – Niqo0 #

  29. Süleyman Ö diyor ki:

    Süleyman ÖZCAN

    Cevap : 8

    iyinet : create

  30. Mert Mısırlıoğlu diyor ki:

    admin hadi acıkla yaw 12 sinde acikkicaktn 13 ü oldu 3 numara kaldı bi sey olmaz lutfen belirle su kazananı

  31. Adem ERGÜL diyor ki:

    Süleyman ÖZCAN

    Cevap : 22

    iyinet : CrawLs.

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.



Friendfeed
Delicious