Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması

Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması 4 642

Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması Google Konumu

Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması

Merhaba değerli bilgisever.net okurları sizler için farklı bir yarışma düzenledik. Yarışmayı kazanan kişiye ücretsiz olarak .com / .net / .org uzantılı domain kayıt ediyoruz. 15TL değerindeki istediğiniz domaini hiçbir şekilde ücret ödemeden tamamen ücretsiz olarak kayıt istemeyi istemezmisiniz? İçinizden şuan evet dediğinizi biliyorum. O halde ne duruyorsunuz birlikte hem eylenelim, hemde kazanalım arkadaşlar.

Yarışma Ödülü:

1 Kişiye 15TL değerinde ücretsiz .com / .net / org uzantılı domain kayıt edilecek.

Yarışma Tarihi:

Başlama Tarihi: 08.06.2011
Bitiş Tarihi: 10.06.2011

Yarışma Sorusu:

Aklımızdan 25’e kadar bir sayı tuttuk ? Acaba bu sayı kaç? Aklımızdan 25’e kadar tuttuğumuz bu sayıyı bilen kişi ücretsiz domain kazanma hakkına sahip olacak ve Bilgisever.net Ücretsiz Domain Yarışmasını kazanacaktır.

Yarışma Duyurusu: (Domain Gönderme)

1.) Cevaplarınızı aşağıdaki örneğe bakarak yazın.
2.) Domain yarışmaya katıldığınız iyinet üyeliğinin sahibine gönderilecektir. İyinet üyelik adı belirtilmeden yazılan cevaplar kabul olmayacaktır.
3.) Haksız kazancı önlemek için yorum yazan kişilerin IP adresleri kontrol edilmektedir. Aynı IP adresinden yorum yazmak yasaktır. Aksi halde IP ban atılarak yarışmadan uzaklaştırılırsınız.

Örnek Cevap Formu:

İsim / Soyisim: Kaan Sever
Cevap: 6
İyinet Üyeliğim: mr.kurtbey

Lütfen aynı cevapları vermemeye özen gösterelim 🙂

Yarışmayı Kazanan Kişi: Rapozel (Serdar Akgül)

Domaini kazanan kişi sitemizde kullandığı iyinet üyelik adı ile bizlere pm atarak kayıt etmek istediği domaini, Godaddy vb. bilgilerini göndersin. Aynı gün içerisinde Domain kayıt edilerek hesabına gönderilecek.

Yarışmamıza katılan herkeze teşekkür ederiz.

Bilgisever Yarışması

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması hakkındaki yorumlarınızı bu konu altına yazsın..

7 Haziran 2011
Okunma 642

Kaan Sever
http://www.bilgisever.net
Türkiye'nin en gelişmiş bilgi kaynaklarından biri olan Bilgisever.net'in kurucusuyum. Uzun zamandır bilgisever.net'de yazarlık yapıyorum. Web tasarımı, arayüz tasarımı ve programlama alanlarında bir hayli tecrübeliyim.
Bilgisever.net Ödüllü Domain Yarışması için 35 Yorum Yapılmış.

  1. Tolga Çetinka diyor ki:

    İsim / Soyisim: Tolga Çetinkaya
    Cevap: 5'mi 🙂
    İyinet Üyeliğim: SanalBeyin

  2. Beytullah ELÇ diyor ki:

    İsim / Soyisim: Beytullah ELÇİ

    Cevap: 7 (Antalya )

    İyinet Üyeliğim: beto07

  3. ÖBÖ diyor ki:

    İsim / Soyisim: Ö.Burak Özdemir

    Cevap: 19

    İyinet Üyeliğim: ÖBÖ

  4. okan demirkaya diyor ki:

    İsim / Soyisim: Okan Demirkaya

    Cevap: 13

    İyinet Üyeliğim: reckless

  5. mert özgün diyor ki:

    İsim / Soyisim: Mert Özgün

    Cevap: 11

    İyinet Üyeliğim: mertozgun

  6. mert özgün diyor ki:

    İsim / Soyisim: Mert Özgün
    Cevap: 11
    İyinet Üyeliğim: mertozgun

  7. Denizli diyor ki:

    İsim – Soyisim: Gökhan Gürlek

    Cevap: 20

    İyinet Üyelik – Horoz

  8. Adem Oyuklu diyor ki:

    İsim / Soyisim: Adem Oyuklu

    Cevap: 21 (konya )

    İyinet Üyeliğim: forumbirlik

  9. May diyor ki:

    isim: Akif

    Cevap:21

    iyinet üyeliği:May

  10. vahap yıldırım diyor ki:

    İsim:Vahap yıldırım

    Cevap:8

    iyinet: !whp!

  11. Mert Mısırlıoğlu diyor ki:

    İsim / Soyisim: Mert Mısırlıoğlu

    Cevap: 23

    İyinet Üyeliğim: emert99

  12. Hikmet cabioğlu diyor ki:

    İsim / Soyisim: Hikmet Cabioğlu

    Cevap: 4

    İyinet Üyeliğim: kaptan_75

  13. Cagdas Yasar diyor ki:

    8

  14. Kadir BOZKURTOĞLU diyor ki:

    İsim / Soyisim: Kadir BOZKURTOĞLU

    Cevap: 17 Bitlis

    İyinet Üyeliğim: Internetabi

  15. Burak Yılmaz diyor ki:

    İsim / Soyisim: Burak Yılmaz

    Cevap: 10

    İyinet Üyeliğim: antidetron

  16. Çağrı İmal diyor ki:

    İsim / Soyisim: Çağrı İmal

    Cevap: 15

    İyinet Üyeliğim: cagri169

  17. Yunus Emre Özer diyor ki:

    İsim / Soyisim: Yunus Emre Özer

    Cevap: 6

    İyinet Üyeliğim: yunus19

  18. Adem ERGÜL diyor ki:

    İsim / Soyisim: Adem ErgüL

    Cevap: 12

    İyinet Üyeliğim: CrawLs.

  19. PaylasimEkrani diyor ki:

    İsim / Soyisim: Emre YILDIRIM

    Cevap: 9

    İyinet Üyeliğim: .EresboSS.

  20. Barış Gür diyor ki:

    İsim / Soyisim: Barış GÜR

    Cevap: 16

    İyinet Üyeliğim: BarışBey

  21. By-BaHo diyor ki:

    İsim / Soyisim: Necati Dörtyol

    Cevap: 1

    İyinet Üyeliğim: By-BaHo

  22. Sezer Can diyor ki:

    İsim / Soyisim: Sezer Can

    Cevap: 3

    İyinet Üyeliğim: Sezer

  23. Türk Kaplanı diyor ki:

    Cevap : 18

  24. Ertunga Akgüney diyor ki:

    İsim / Soyisim: Ertunga Akgüney

    Cevap: 18

    İyinet Üyeliğim: kLoniK07

  25. Okan BAYKARA diyor ki:

    İsim / Soyisim: Okan Baykara

    Cevap: 14

    İyinet Üyeliğim: bay_okan

  26. Serdar Akgül diyor ki:

    İsim / Soyisim: Serdar Akgül

    Cevap: 24

    İyinet Üyeliğim: Rapozel

  27. Burak Enes AKBAŞ diyor ki:

    İsim / Soyisim:Burak Enes AKBAŞ

    Cevap:2

    İyiney Üyeliğim:sensii1919@gmail.com

  28. Abdullah Kürşa diyor ki:

    İsim / Soyisim:Abdullah Kürşad KAYA

    Cevap:25

    İyinet Üyeliğim:krax_neon_20@hotmail.com

  29. Serdar Akgül diyor ki:

    domain tarafımca alınmıştır. gerçekten çok zevkli bir yarışma oldu teşekkür ederim 🙂

  30. Beytullah ELÇ diyor ki:

    aklımdan geçmedi değil hani 😀 kazanan arkadaşa tebrikler yenisi ne zaman acaba?

  31. Kaan Sever diyor ki:

    çok yakında 2.bilgisever.net ödüllü domain yarışması yapılacaktır henüz tarih belli değil 🙂

  32. Mert Mısırlıoğlu diyor ki:

    pufff la 1 sayiyla kacırdım yaw aglıcam

  33. Denizli diyor ki:

    İki seferdir 20 rakamını seçiyorum, bi daha seçmeyeceğim. Kazanan arkadaşa hayırlı olsun 😉

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.



Friendfeed
Delicious